TEMPEH W ZALEWIE BIO 400 g (175 g) - SMAAKT
Opis
ziarna SOI* 80 %, woda, kultury grzyba Rhizopus. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Źródło magnezu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 800 kJ/191 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 17 g
Sól: 0,02 g
Magnez: 62 mg (17 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu, a po otwarciu w warunkach chłodniczych. Spożyć w ciągu 3 dni.
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 8719153025779
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Producent - nazwa i adres: De Smaakspecialist B.V.,Luchtenburgseweg 2, 4858 RJ, Ulvenhout AC, Nederland
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Dodatkowe informacje o produkcie
Min. termin przydatności (w dniach) | 60 |
Kraj producenta | Holandia |
BIO | TAK |
Wegetariański | TAK |
Wegański | TAK |
Bez glutenu | TAK |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.