TOFU W ZALEWIE BIO 500 g (240 g) - SMAAKT
Opis
woda, tofu* 44 % (SOJA*, substancja wiążąca: siarczan wapnia), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Źródło wapnia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 281 kJ/67 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 0,9 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,84 g
Wapń: 300 mg (38 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia
UWAGA
Przed użyciem odsączyć z wody
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 - 7 stopni Celsjusza.
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 8719153036010
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Producent - nazwa i adres: De Smaakspecialist B.V.,Luchtenburgseweg 2, 4858 RJ, Ulvenhout AC, Nederland
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Dodatkowe informacje o produkcie
Min. termin przydatności (w dniach) | 60 |
Kraj producenta | Holandia |
BIO | TAK |
Wegetariański | TAK |
Wegański | TAK |
Bez glutenu | TAK |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.