MĄKA Z TOPINAMBURU BEZGLUTENOWA BIO 500 g - DARY NATURY
Opis
obrane, suszone i mielone kłącze topinamburu* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Topinambur pochodzi z Ameryki Północnej. Po wykopaniu topinamburu z ziemi nie da się go długo przechowywać w postaci świeżej, w postaci suszonej i zmielonej można go przechowywać cały rok i tworzyć z niego różne dania.
Mąka z topinamburu może służyć do wielu celów np.: placki z topinamburu (tak jak placki z ziemniaków), kotlety z mąki z topinamburu, dodatek do sosów, dodatek do zup oraz w innych formach według upodobań.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 5902741008268
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
Producent - nazwa i adres: MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY, KORYCINY 73, 17-315 GRODZISK
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Dodatkowe informacje o produkcie
Min. termin przydatności (w dniach) | 120 |
Kraj producenta | Polska |
BIO | TAK |
Wegetariański | TAK |
Wegański | TAK |
Bez glutenu | TAK |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.