SPÓD DO PIZZY KUKURYDZIANY BEZGLUTENOWY BIO 100 g - SCHNITZER
Opis
34 % skrobia kukurydziana*, woda, 15 % mąka kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe*, mąka lniana*, dekstroza*, sól morska, proszek do pieczenia – wodorowinian potasu* (skrobia kukurydziana*, regulator kwasowości: winiany potasu, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu), błonnik jabłkowy*, substancje zagęszczające: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowy spód do pizzy wystaczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Obłożyć dowolnymi składnikami. Piec w temperaturze 190 stopni Celsjusza przez ok. 10-12 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1183 kJ/281 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 4,3 g
Sól: 1,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 4022993045185
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 14
Producent - nazwa i adres: SCHNITZER GMBH & CO. KG, MARLENER STR. 9, 77656 OFFENBURG, DEUTSCHLAND
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Dodatkowe informacje o produkcie
Min. termin przydatności (w dniach) | 14 |
Kraj producenta | Niemcy |
BIO | TAK |
Wegetariański | TAK |
Wegański | TAK |
Bez glutenu | TAK |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.