SOS SOJOWY TAMARI MOCNY BEZGLUTENOWY BIO 500 ml - LIMA
Opis
woda, SOJA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tradycyjne sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem.
Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 346 kJ/82 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 5,8 g
w tym cukry - 1,7 g
Błonnik - 0,9 g
Białko - 10 g
Sól - 13,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 5411788036511
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Producent - nazwa i adres: LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Dodatkowe informacje o produkcie
Min. termin przydatności (w dniach) | 60 |
Kraj producenta | Belgia |
BIO | TAK |
Wegetariański | TAK |
Wegański | TAK |
Bez glutenu | TAK |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.