BATON KOKOSOWY BIO 25 g - MOGLI
Opis
płatki kokosowe* (47 %), syrop ryżowy*, syrop z agawy*, mąka OWSIANA pełnoziarnista*, pełne MLEKO w proszku*, miód*, wafle* (2 %) (skrobia ziemniaczana*, olej słonecznikowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2073 kJ/498 kcal
Tłuszcz: 32 g
w tym kwasy nasycone: 30 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 34 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 4,9 g
Sól: 0,08 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, ORZECHY, SEZAM.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 4260311981740
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 45
Producent - nazwa i adres: MOGLI NATURKOST GMBH, KARL - MARX - STRASSE 88, 12043 BERLIN
Wegetariański: TAK
Dodatkowe informacje o produkcie
Min. termin przydatności (w dniach) | 90 |
Kraj producenta | Niemcy |
BIO | TAK |
Wegetariański | TAK |
Wegański | NIE |
Bez glutenu | TAK |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.