CZEKOLADA GORZKA Z NADZIENIEM NUGATOWYM BIO 100 g - RAPUNZEL
Opis
czekolada deserowa* (50 %) (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia Bourbon*), nadzienie* (50 %) (cukier trzcinowy*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* (18 %), tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2404 kJ/578 kcal
Tłuszcz: 39,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,1 g
Węglowodany: 45,1 g
w tym cukry: 40,2 g
Błonnik: 5,7 g
Białko: 8,1 g
Sól: <0,25 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 4006040396017
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Producent - nazwa i adres: RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Wegetariański: TAK
Dodatkowe informacje o produkcie
Min. termin przydatności (w dniach) | 90 |
Kraj producenta | Niemcy |
BIO | TAK |
Wegetariański | TAK |
Wegański | NIE |
Bez glutenu | TAK |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.