
Producent
-
Alce Nero
-
Allos
-
AMAIZIN
-
BATOM
-
BATON WARSZAWSKI
-
Bio Food
-
BIO ORGANICA ITALIA
-
BIONELLA
-
BioPlanet
-
COCOA
-
COSMOVEDA
-
DANIVAL
-
DARY NATURY - inne BIO
-
Diet-Food
-
FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
-
GINGER PEOPLE
-
HORIZON
-
JEAN HARVE
-
KUTER FISH
-
Me gusto
-
organic house
-
PIĘĆ PRZEMIAN
-
Primavika
-
PRZETWORY Z NATURY
-
RAPUNZEL
-
Royal Brand
-
ROZKVIT
-
RUNOLAND
-
TAVOR
-
Terrasana
-
Vega Up
-
Zwergenwiese
Pochodzenie składników
-
Polska
-
Albania
-
Argentyna
-
Armenia
-
Australia
-
Austria
-
Belgia
-
Boliwia
-
Brazylia
-
Bułgaria
-
Burkina Faso
-
Chiny
-
Chorwacja
-
Dania
-
Egipt
-
Ekwador
-
Etiopia
-
Filipiny
-
Finlandia
-
Francja
-
Ghana
-
Grecja
-
Gwatemala
-
Hiszpania
-
Holandia
-
Honduras
-
Indie
-
Indonezja
-
Iran
-
Irlandia
-
Izrael
-
Japonia
-
Kambodża
-
Kanada
-
Kazachstan
-
Kenia
-
Kolumbia
-
Kongo
-
Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna
-
Litwa
-
Łotwa
-
Madagaskar
-
Mali
-
Maroko
-
Meksyk
-
Mołdawia
-
Niemcy
-
Nikaragua
-
Nowa Zelandia
-
Pakistan
-
Panama
-
Paragwaj
-
Peru
-
Portugalia
-
Republika Czeska
-
Republika Południowej Afryki
-
Rolnictwo spoza UE
-
Rolnictwo UE
-
Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE
-
Rosja
-
Rumunia
-
Samoa
-
Słowacja
-
Sri Lanka
-
Stany Zjednoczone Ameryki
-
Tajlandia
-
Tanzania
-
Togo
-
Tunezja
-
Turcja
-
Uganda
-
Ukraina
-
Uzbekistan
-
Węgry
-
Wietnam
-
Włochy
-
Estonia
-
Gruzja
Kraj producenta
BIO













Pasty do chleba to doskonały sposób na dodanie nieco dodatkowego smaku do Twojego dnia. Można je wykorzystać jako polewę do ulubionej kanapki lub zrobić z nich pyszny dip do krakersów lub warzyw. Pasty do chleba świetnie nadają się również do wykorzystania resztek chleba – spróbuj użyć ich zamiast majonezu w kanapce.
Najważniejszą rzeczą podczas używania pasty do chleba jest wiedza, jak najlepiej go używać, aby uzyskać z niego jak najwięcej. Istnieje wiele sposobów użycia tej pasty i wszystkie mają swoje zalety. Koniecznie wypróbuj krem daktylowy, aby rozkoszować się ciekawymi smakami.