Producent
- Alce Nero
- Allos
- AMAIZIN
- BATOM
- BATON WARSZAWSKI
- BETT'R
- Bio Food
- BIO ORGANICA ITALIA
- BIONELLA
- COCOA
- DANIVAL
- Diet-Food
- FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
- GINGER PEOPLE
- HARMONICA
- HORIZON
- JEAN HARVE
- KUTER FISH
- MASLOVE
- MAXSPORT
- Me gusto
- NaturAvena
- NATURAVENA BIO
- ORGANICHOUSE
- PALIWO DLA AKTYWNYCH
- PIĘĆ PRZEMIAN
- Primavika
- PRZETWORY Z NATURY
- RAPUNZEL
- Rigoni di Asiago
- Royal Brand
- RUNOLAND
- Supersonic
- TAVOR
- Terrasana
- Vega Up
- Zwergenwiese
Pochodzenie składników
- Polska
- Albania
- Argentyna
- Armenia
- Australia
- Austria
- Belgia
- Boliwia
- Brazylia
- Bułgaria
- Burkina Faso
- Chiny
- Chorwacja
- Dania
- Egipt
- Ekwador
- Etiopia
- Filipiny
- Finlandia
- Francja
- Ghana
- Grecja
- Gwatemala
- Hiszpania
- Holandia
- Honduras
- Indie
- Indonezja
- Iran
- Irlandia
- Izrael
- Japonia
- Kambodża
- Kanada
- Kazachstan
- Kenia
- Kolumbia
- Kongo
- Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna
- Litwa
- Łotwa
- Madagaskar
- Mali
- Maroko
- Meksyk
- Mołdawia
- Niemcy
- Nikaragua
- Nowa Zelandia
- Pakistan
- Panama
- Paragwaj
- Peru
- Portugalia
- Republika Czeska
- Republika Południowej Afryki
- Rolnictwo spoza UE
- Rolnictwo UE
- Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE
- Rosja
- Rumunia
- Samoa
- Słowacja
- Sri Lanka
- Stany Zjednoczone Ameryki
- Tajlandia
- Tanzania
- Togo
- Tunezja
- Turcja
- Uganda
- Ukraina
- Uzbekistan
- Węgry
- Wietnam
- Włochy
- Estonia
- Gruzja
Kraj producenta
BIO
Pasty do chleba to doskonały sposób na dodanie nieco dodatkowego smaku do Twojego dnia. Można je wykorzystać jako polewę do ulubionej kanapki lub zrobić z nich pyszny dip do krakersów lub warzyw. Pasty do chleba świetnie nadają się również do wykorzystania resztek chleba – spróbuj użyć ich zamiast majonezu w kanapce.
Najważniejszą rzeczą podczas używania pasty do chleba jest wiedza, jak najlepiej go używać, aby uzyskać z niego jak najwięcej. Istnieje wiele sposobów użycia tej pasty i wszystkie mają swoje zalety. Koniecznie wypróbuj krem daktylowy, aby rozkoszować się ciekawymi smakami.