OCET UME SU BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - TERRASANA
Opis
SKŁADNIKI
śliwki japońskie*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ocet powstały w wyniku fermentacji umeboshi (śliwki japońskie). Idealny jako sos do sałatek, do marynowania warzyw, jako dodatek do ryżu, do sushi lub do innych dań.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 73 kJ/17 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,4 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0,2 g
Białko: 0,8 g
Sól: 16,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
Dodatkowe informacje o produkcie
BIO | TAK |
Wegetariański | TAK |
Wegański | TAK |
Bez glutenu | TAK |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.