Producent
Pochodzenie składników
- Polska
- Albania
- Argentyna
- Armenia
- Australia
- Austria
- Belgia
- Boliwia
- Brazylia
- Bułgaria
- Burkina Faso
- Chiny
- Chorwacja
- Dania
- Egipt
- Ekwador
- Etiopia
- Filipiny
- Finlandia
- Francja
- Ghana
- Grecja
- Gwatemala
- Hiszpania
- Holandia
- Honduras
- Indie
- Indonezja
- Iran
- Irlandia
- Izrael
- Japonia
- Kambodża
- Kanada
- Kazachstan
- Kenia
- Kolumbia
- Kongo
- Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna
- Litwa
- Łotwa
- Madagaskar
- Mali
- Maroko
- Meksyk
- Mołdawia
- Niemcy
- Nikaragua
- Nowa Zelandia
- Pakistan
- Panama
- Paragwaj
- Peru
- Portugalia
- Republika Czeska
- Republika Południowej Afryki
- Rolnictwo spoza UE
- Rolnictwo UE
- Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE
- Rosja
- Rumunia
- Samoa
- Słowacja
- Sri Lanka
- Stany Zjednoczone Ameryki
- Tajlandia
- Tanzania
- Togo
- Tunezja
- Turcja
- Uganda
- Ukraina
- Uzbekistan
- Węgry
- Wietnam
- Włochy
- Estonia
- Gruzja
Kraj producenta
BIO
Czy jest możliwe, żeby baton był zdrowy? W tym miejscu znajdziesz przekąski, które możesz z czystym sumieniem jeść sam lub podawać dzieciom. Znajdziesz tu propozycje dla osób na diecie wegańskiej i bezglutenowej - wszystkie w formie wygodnych batonów owocowych, które doskonale zastępują niezdrowe ciastka pełne cukru i ulepszaczy.
Zdrowe batony owocowe - przekąska dla każdego
Baton ma wygodną formę, dzięki której idealnie sprawdza się poza domem. Poręczne przekąski towarzyszą nam w szkole, w pracy i w podróży. Chętnie zabieramy je np. w góry, aby szybko i wygodnie posilić się w momentach zmęczenia.
Nasze batony owocowe dla dzieci i dorosłych to bezpieczna alternatywa dla popularnych słodyczy. W ich składzie znajdziesz owoce, a także orzechy i ciekawe dodatki urozmaicające smak. Proponujemy warianty słodzone samymi owocami lub cukrem trzcinowym.
Stawiając na składniki ekologiczne, masz większą pewność jakości. Wykorzystywane do produkcji batonów owoce, orzechy, kakao i inne ingredienty są pozyskiwane bez użycia chemii i GMO, w rolnictwach bezpiecznych dla środowiska.