
Producent
Pochodzenie składników
-
Polska
-
Albania
-
Argentyna
-
Armenia
-
Australia
-
Austria
-
Belgia
-
Boliwia
-
Brazylia
-
Bułgaria
-
Burkina Faso
-
Chiny
-
Chorwacja
-
Dania
-
Egipt
-
Ekwador
-
Etiopia
-
Filipiny
-
Finlandia
-
Francja
-
Ghana
-
Grecja
-
Gwatemala
-
Hiszpania
-
Holandia
-
Honduras
-
Indie
-
Indonezja
-
Iran
-
Irlandia
-
Izrael
-
Japonia
-
Kambodża
-
Kanada
-
Kazachstan
-
Kenia
-
Kolumbia
-
Kongo
-
Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna
-
Litwa
-
Łotwa
-
Madagaskar
-
Mali
-
Maroko
-
Meksyk
-
Mołdawia
-
Niemcy
-
Nikaragua
-
Nowa Zelandia
-
Pakistan
-
Panama
-
Paragwaj
-
Peru
-
Portugalia
-
Republika Czeska
-
Republika Południowej Afryki
-
Rolnictwo spoza UE
-
Rolnictwo UE
-
Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE
-
Rosja
-
Rumunia
-
Samoa
-
Słowacja
-
Sri Lanka
-
Stany Zjednoczone Ameryki
-
Tajlandia
-
Tanzania
-
Togo
-
Tunezja
-
Turcja
-
Uganda
-
Ukraina
-
Uzbekistan
-
Węgry
-
Wietnam
-
Włochy
-
Estonia
-
Gruzja
Kraj producenta
BIO
Naturalne syropy - znakomity dodatek do napojów i nie tylko
Owoce są świetnym źródłem witamin, jednak często brakuje ich w naszej kuchni. Co więcej, często mamy ochotę dodać coś słodkiego, ale zdrowego, np. do herbaty lub wody. W takim przypadku znakomicie sprawdzą się naturalne syropy. Są one nie tylko pyszne, ale jednocześnie bogate w cenne składniki. Warto po nie sięgać przez cały rok, jednak szczególnie rekomenduje się je w okresie jesienno-zimowym, gdy wiele osób skarży się na spadek odporności. Bardzo ważną zaletą takich produktów jest możliwość wykorzystania na wiele sposobów. Wyróżniamy chociażby syropy do kawy, do drinków oraz do wody. Ich zastosowania jest w praktyce uzależnione od naszych osobistych preferencji.




Tego typu produkty są przygotowywane z dojrzałych, najlepszych owoców, co przekłada się na ich wybitne walory smakowe. Najlepszą opcją są syropy bez konserwantów, które powstają tradycyjnymi sposobami. Są też najbardziej wartościowe. Każda porcja zawiera mnóstwo witamin i minerałów, które wywierają pozytywny wpływ na nasze zdrowie. To cenne źródło witaminy C, witamin z grupy B i folianów. Syropy bez cukru wyróżniają się właściwościami antyoksydacyjnymi, przeciwbakteryjnymi i przeciwwirusowymi. To zatem świetny sposób na wzmocnienie odporności dla całej rodziny.
Jakie syropy można znaleźć w naszej ofercie?
Zapewniamy szeroki wybór produktów, które znakomicie sprawdzą się jako dodatek nie tylko do napojów, ale również posiłków. Osoby przepadające za drinkami, koktajlami oraz napojami alkoholowymi lub bezalkoholowymi mogą wybrać nasze syropy barmańskie. Dzięki temu będzie można w łatwy sposób tworzyć wiele ciekawych kompozycji. Świetnym dodatkiem do herbaty będą produkty słodzone miodem. Są to odpowiednie syropy dla dzieci. Nadają się doskonale również do rozcieńczania z wodą. Zapewniamy szeroki wybór smaków. Produkty wyróżniają się też pięknym, wyrazistym kolorem, w zależności od rodzaju owoców. Zabarwiony napój będzie prezentować się atrakcyjnie, co może stać się lepszą zachętą dla dzieci do regularnego nawadniania.
Syropy owocowe są poddawane procesowi pasteryzacji, dzięki czemu zachowują swój naturalny smak, aromat i cenne składniki. Proponujemy także wersje warzywne, np. z buraka lub imbiru, z których można przygotowywać shoty na odporność. Wersje owocowe znakomicie sprawdzą się również do posiłków. Niewielką ilością można polać np. owsiankę, naleśniki lub deser. Osobom, które chcą delikatnie wzbogacić smak wody polecamy syropy lawendowe, z kwiatów czarnego bzu oraz z pączków sosny.