KAKAO CRIOLLO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 20 g - BECKS COCOA






Opis
ekologiczne kakao, regulator kwasowości: węglany potasu.
OPIS
Składniki Fair Trade [kakao]: 95 %.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Saszetkę proszku zalać 250 ml spienionego MLEKA (max. 78°C), dobrze wymieszać. Zamiast MLEKA można użyć napój migdałowy, OWSIANY, SOJOWY, kokosowy lub orkiszowy.
Nie mieszać z wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g proszku
Wartość energetyczna: 1496 kJ/362 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 9,4 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 20 g
Sól: 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 4016600102064
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
Producent - nazwa i adres: Pit Hoffmann GmbH & Co.KG, Reichenberger Str. 36, 83071 Stephanskirchen
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Dodatkowe informacje o produkcie
BIO | TAK |
Wegetariański | TAK |
Wegański | TAK |
Bez glutenu | TAK |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.