KREM SOJOWY DO GOTOWANIA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - THE BRIDGE
Opis
woda, SOJA łuskana* (7 %), olej słonecznikowy*, skrobia ryżowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*), substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, sól morska. (*składniki z rolnictwa ekologicznego)
OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wstrząsnąć przed użyciem.
Produkt UHT.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartosc energetyczna: 393 kJ/95 kcal
Tłuszcz: 7,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Weglowodany: 3,4 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,12 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 - 4 dni.
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 8019428005032
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 90
Producent - nazwa i adres: THE BRIDGE SRL Via Marcigaglia, 20 36070 San Pietro Mussolino (VI) Italy
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Dodatkowe informacje o produkcie
BIO | TAK |
Wegetariański | TAK |
Wegański | TAK |
Bez glutenu | TAK |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.