
Pochodzenie składników
-
Polska
-
Albania
-
Argentyna
-
Armenia
-
Australia
-
Austria
-
Belgia
-
Boliwia
-
Brazylia
-
Bułgaria
-
Burkina Faso
-
Chiny
-
Chorwacja
-
Dania
-
Egipt
-
Ekwador
-
Etiopia
-
Filipiny
-
Finlandia
-
Francja
-
Ghana
-
Grecja
-
Gwatemala
-
Hiszpania
-
Holandia
-
Honduras
-
Indie
-
Indonezja
-
Iran
-
Irlandia
-
Izrael
-
Japonia
-
Kambodża
-
Kanada
-
Kazachstan
-
Kenia
-
Kolumbia
-
Kongo
-
Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna
-
Litwa
-
Łotwa
-
Madagaskar
-
Mali
-
Maroko
-
Meksyk
-
Mołdawia
-
Niemcy
-
Nikaragua
-
Nowa Zelandia
-
Pakistan
-
Panama
-
Paragwaj
-
Peru
-
Portugalia
-
Republika Czeska
-
Republika Południowej Afryki
-
Rolnictwo spoza UE
-
Rolnictwo UE
-
Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE
-
Rosja
-
Rumunia
-
Samoa
-
Słowacja
-
Sri Lanka
-
Stany Zjednoczone Ameryki
-
Tajlandia
-
Tanzania
-
Togo
-
Tunezja
-
Turcja
-
Uganda
-
Ukraina
-
Uzbekistan
-
Węgry
-
Wietnam
-
Włochy
-
Estonia
-
Gruzja
Kraj producenta
BIO
Makaron spaghetti bezglutenowy - najlepsze alternatywy dla alergików
Makaron bezglutenowy to najlepsze rozwiązanie dla osób, które mają alergię na białka glutenowe, nieceliakalną nietolerancję na gluten lub cierpią na taką chorobę jak celiakia. Ich dieta wcale nie musi być pozbawiona wartościowych węglowodanów. Wystarczy sięgnąć po produkty ze znakiem przekreślonego kłosa, który informuje o tym, że dany produkt nie zawiera białek glutenowych oraz nie został zanieczyszczony glutenem.




W naszej ofercie można znaleźć makaron bezglutenowy spaghetti, który znakomicie sprawdzi się do przygotowywania różnego rodzaju dań kuchni włoskiej i nie tylko. Proponujemy produkty z ryżu pełnoziarnistego, mąki kukurydzianej i ryżowej, a także mąki konjac. Wszystkie z nich wyróżniają się zrównoważonym smakiem i doskonałą konsystencją. Dzięki temu staną się znakomitą bazą wielu dań. Oferowane przez nas produkty są także odpowiednie dla osób na diecie wegańskiej i wegetariańskiej. Dokładne informacje na temat wartości energetycznej można znaleźć w szczegółowych opisach.