
Producent
Pochodzenie składników
-
Polska
-
Albania
-
Argentyna
-
Armenia
-
Australia
-
Austria
-
Belgia
-
Boliwia
-
Brazylia
-
Bułgaria
-
Burkina Faso
-
Chiny
-
Chorwacja
-
Dania
-
Egipt
-
Ekwador
-
Etiopia
-
Filipiny
-
Finlandia
-
Francja
-
Ghana
-
Grecja
-
Gwatemala
-
Hiszpania
-
Holandia
-
Honduras
-
Indie
-
Indonezja
-
Iran
-
Irlandia
-
Izrael
-
Japonia
-
Kambodża
-
Kanada
-
Kazachstan
-
Kenia
-
Kolumbia
-
Kongo
-
Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna
-
Litwa
-
Łotwa
-
Madagaskar
-
Mali
-
Maroko
-
Meksyk
-
Mołdawia
-
Niemcy
-
Nikaragua
-
Nowa Zelandia
-
Pakistan
-
Panama
-
Paragwaj
-
Peru
-
Portugalia
-
Republika Czeska
-
Republika Południowej Afryki
-
Rolnictwo spoza UE
-
Rolnictwo UE
-
Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE
-
Rosja
-
Rumunia
-
Samoa
-
Słowacja
-
Sri Lanka
-
Stany Zjednoczone Ameryki
-
Tajlandia
-
Tanzania
-
Togo
-
Tunezja
-
Turcja
-
Uganda
-
Ukraina
-
Uzbekistan
-
Węgry
-
Wietnam
-
Włochy
-
Estonia
-
Gruzja
Kraj producenta
BIO
Ryż
Popularny dodatek do obiadów, spotykany w zupach, sałatkach i deserach, jeden z podstawowych składników sushi, król wielu azjatyckich potraw - bohaterem tego opisu jest oczywiście ryż! Ze względu na swoje właściwości występuje w różnego rodzaju dietach. Często wykorzystuje się go zarówno w celu oczyszczenia organizmu oraz zrzucenia paru zbędnych kilogramów, jak i w jadłospisach sportowców stworzonych do budowania masy. W naszym sklepie znajdziecie najwyższej jakości ryż w rozmaitych odmianach. Wystarczy zamówić swoją ulubioną lub zdecydować się na kulinarny eksperyment.


















Najwyższej jakości ryż
Na świecie istnieje mnóstwo gatunków ryżu. Produkuje się go na globalną skalę przede wszystkim w Azji i mowa tu o setkach milionów ton. Nie jest więc niczym dziwnym, że przy tak dużych rozmiarach produkcji można natrafić na żywność o różnej jakości. Kupując w naszym sklepie, otrzymujecie 100% gwarancję, co do najwyższych standardów w zakresie wartości odżywczych. Ryż sprawdzi się w najbardziej wyszukanych potrawach, zyskując pozytywne opinie rygorystycznych, kulinarnych krytyków. Jego jakość z pewnością docenią zarówno dzieci, jak i dorośli. Mowa nie tylko o walorach smakowych, ale także pozytywnym wpływie na organizm człowieka. Oczywiście produkt powinien być wprowadzony do diety w przemyślany sposób i stanowić element zbilansowanego jadłospisu.
Długi okres przydatności do spożycia
Ryż może spędzić w szafkach sporo czasu, zanim będziecie musieli wyrzucić go ze względu na przekroczony termin ważności. Dlatego już zawczasu warto poczynić zapasy produktu, który zajmuje naprawdę niewiele miejsca. Przyda się w wielu kryzysowych sytuacjach np. jako zapasowa opcja obiadowa na niespodziewaną wizytę znajomych. Ryż stanowi ponadto dobry wybór dla wszystkich osób prowadzących dynamiczny tryb życia. Przygotowanie produktu nie wymaga wiele czasu. W zasadzie wystarczy wrzucić go do wrzącej wody, a w międzyczasie śmiało można zajmować się innymi sprawami. Na tym nie koniec zalet ryżu. Dzięki niemu możemy uzyskać lekkostrawne, ale pożywne dania, co pozwala utrzymać dobre samopoczucie oraz uczucie sytości nawet po kilku godzinach po posiłku.