
Producent
Pochodzenie składników
-
Polska
-
Albania
-
Argentyna
-
Armenia
-
Australia
-
Austria
-
Belgia
-
Boliwia
-
Brazylia
-
Bułgaria
-
Burkina Faso
-
Chiny
-
Chorwacja
-
Dania
-
Egipt
-
Ekwador
-
Etiopia
-
Filipiny
-
Finlandia
-
Francja
-
Ghana
-
Grecja
-
Gwatemala
-
Hiszpania
-
Holandia
-
Honduras
-
Indie
-
Indonezja
-
Iran
-
Irlandia
-
Izrael
-
Japonia
-
Kambodża
-
Kanada
-
Kazachstan
-
Kenia
-
Kolumbia
-
Kongo
-
Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna
-
Litwa
-
Łotwa
-
Madagaskar
-
Mali
-
Maroko
-
Meksyk
-
Mołdawia
-
Niemcy
-
Nikaragua
-
Nowa Zelandia
-
Pakistan
-
Panama
-
Paragwaj
-
Peru
-
Portugalia
-
Republika Czeska
-
Republika Południowej Afryki
-
Rolnictwo spoza UE
-
Rolnictwo UE
-
Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE
-
Rosja
-
Rumunia
-
Samoa
-
Słowacja
-
Sri Lanka
-
Stany Zjednoczone Ameryki
-
Tajlandia
-
Tanzania
-
Togo
-
Tunezja
-
Turcja
-
Uganda
-
Ukraina
-
Uzbekistan
-
Węgry
-
Wietnam
-
Włochy
-
Estonia
-
Gruzja
Kraj producenta
BIO
Nauka stojąca za potęgą Camu Camu.
Camu camu to mały, okrągły owoc pochodzący z Amazonii. Jest używany przez rdzennych mieszkańców od wieków. Wartości odżywcze camu camu są imponujące. Dostarcza więcej witaminy C niż pomarańcza i więcej żelaza niż liście szpinaku. Korzyści z jedzenia Camu camu jest wiele. Reguluje poziom cukru we krwi i poprawia trawienie, co może pomóc w schudnięciu, jeśli jesteś na diecie.

Korzyści zdrowotne owocu Camu Camu.
Owoc camu camu to mała, czerwona jagoda, która rośnie na drzewie camu camu, które pochodzi z amazońskiego lasu deszczowego. Jest używany od wieków przez rdzenne plemiona w Peru jako naturalne źródło witaminy C. Owoc zawiera wysoki poziom witaminy C i przeciwutleniaczy, które pomagają w gojeniu się ran, podnoszeniu odporności i łagodzeniu stanów zapalnych. Zawiera również wapń, żelazo i potas.
Najlepszym sposobem na spożycie camu camu jest wyciskanie soku z innymi owocami lub warzywami lub wmieszanie sproszkowanego camu camu w koktajle.