FIT OR SWEET

Nauka stojąca za potęgą Camu Camu.

Camu camu to mały, okrągły owoc pochodzący z Amazonii. Jest używany przez rdzennych mieszkańców od wieków. Wartości odżywcze camu camu są imponujące. Dostarcza więcej witaminy C niż pomarańcza i więcej żelaza niż liście szpinaku. Korzyści z jedzenia Camu camu jest wiele. Reguluje poziom cukru we krwi i poprawia trawienie, co może pomóc w schudnięciu, jeśli jesteś na diecie.

Korzyści zdrowotne owocu Camu Camu.

Owoc camu camu to mała, czerwona jagoda, która rośnie na drzewie camu camu, które pochodzi z amazońskiego lasu deszczowego. Jest używany od wieków przez rdzenne plemiona w Peru jako naturalne źródło witaminy C. Owoc zawiera wysoki poziom witaminy C i przeciwutleniaczy, które pomagają w gojeniu się ran, podnoszeniu odporności i łagodzeniu stanów zapalnych. Zawiera również wapń, żelazo i potas.

Najlepszym sposobem na spożycie camu camu jest wyciskanie soku z innymi owocami lub warzywami lub wmieszanie sproszkowanego camu camu w koktajle.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium