
Producent
Pochodzenie składników
-
Polska
-
Albania
-
Argentyna
-
Armenia
-
Australia
-
Austria
-
Belgia
-
Boliwia
-
Brazylia
-
Bułgaria
-
Burkina Faso
-
Chiny
-
Chorwacja
-
Dania
-
Egipt
-
Ekwador
-
Etiopia
-
Filipiny
-
Finlandia
-
Francja
-
Ghana
-
Grecja
-
Gwatemala
-
Hiszpania
-
Holandia
-
Honduras
-
Indie
-
Indonezja
-
Iran
-
Irlandia
-
Izrael
-
Japonia
-
Kambodża
-
Kanada
-
Kazachstan
-
Kenia
-
Kolumbia
-
Kongo
-
Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna
-
Litwa
-
Łotwa
-
Madagaskar
-
Mali
-
Maroko
-
Meksyk
-
Mołdawia
-
Niemcy
-
Nikaragua
-
Nowa Zelandia
-
Pakistan
-
Panama
-
Paragwaj
-
Peru
-
Portugalia
-
Republika Czeska
-
Republika Południowej Afryki
-
Rolnictwo spoza UE
-
Rolnictwo UE
-
Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE
-
Rosja
-
Rumunia
-
Samoa
-
Słowacja
-
Sri Lanka
-
Stany Zjednoczone Ameryki
-
Tajlandia
-
Tanzania
-
Togo
-
Tunezja
-
Turcja
-
Uganda
-
Ukraina
-
Uzbekistan
-
Węgry
-
Wietnam
-
Włochy
-
Estonia
-
Gruzja
Kraj producenta
BIO
Jagoda Goji- dlaczego jest „super jedzeniem” przyszłości?
Jagody Goji to rodzaj owoców uprawianych od wieków w rejonach Himalajów. Są również spożywane w Chinach, Japonii i Korei, a często jako superfood wśród świata zachodniego. Owoc ten jest podstawą diety mieszkańców Tybetu, gdzie jest uprawiany od wieków. Jednak owoc ten dopiero zaczyna zdobywać popularność w Ameryce Północnej i Europie. Fioletowo-czarny kolor jagód goji pochodzi z antocyjanów, związków przeciwutleniających, które zapewniają wiele zdrowia. Uważa się, że jest korzystny w przypadku wielu różnych dolegliwości, w tym problemów z oczami, chorób serca, raka, cukrzycy, utraty wagi i innych.


Czym są jagody Goji i jakie są ich magiczne zalety?
Jagody Goji często nazywane są „Królową Jagód”, ponieważ są używane w tradycyjnej medycynie chińskiej już od ponad 2000 lat. Jagody Goji zapewniają wiele korzyści zdrowotnych, w tym wzmacniają odporność i poprawiają wygląd skóry, włosów i paznokci. Są bogate w przeciwutleniacze, składniki odżywcze, które wspomagają naturalną obronę organizmu przed wolnymi rodnikami powodującymi choroby. Dzięki dużej dawce przeciwutleniaczy mają właściwości przeciwstarzeniowe.
Czym są jagody acai i jak mogą pomóc w odchudzaniu?
Natomiast Jagody acai pochodzą z lasów deszczowych Amazonii i od wieków były używane przez rdzenne plemiona jako źródło pożywienia i lekarstwa. Jagoda acai to maleńki owoc ciemnofioletowy o lekko cierpkim smaku. Jagoda ma zewnętrzną powłokę, którą należy usunąć przed spożyciem. Jagoda acai jest bogata w przeciwutleniacze, które pomagają chronić przed wolnymi rodnikami, które powodują uszkodzenia i choroby komórek.
Sok z Acai powstaje przez zmiażdżenie jagód acai na miazgę, a następnie przecedzenie go przez gazę lub inny materiał filtrujący w celu usunięcia nasion, skórki, łodyg. Z naszej oferty polecamy https://fitorsweet.pl/Soki,-syropy-i-napoje/Soki/Soki-owocowe/Z-acai/Sok-z-acai-nfc-BIO-500-ml---Bio-Planet. Sok ze 100% owoców acai z ekologicznych upraw. Pomoże zachować zdrowie i zwalczy skutecznie stany zapalne w organizmie.