Pochodzenie składników
- Polska
- Albania
- Argentyna
- Armenia
- Australia
- Austria
- Belgia
- Boliwia
- Brazylia
- Bułgaria
- Burkina Faso
- Chiny
- Chorwacja
- Dania
- Egipt
- Ekwador
- Etiopia
- Filipiny
- Finlandia
- Francja
- Ghana
- Grecja
- Gwatemala
- Hiszpania
- Holandia
- Honduras
- Indie
- Indonezja
- Iran
- Irlandia
- Izrael
- Japonia
- Kambodża
- Kanada
- Kazachstan
- Kenia
- Kolumbia
- Kongo
- Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna
- Litwa
- Łotwa
- Madagaskar
- Mali
- Maroko
- Meksyk
- Mołdawia
- Niemcy
- Nikaragua
- Nowa Zelandia
- Pakistan
- Panama
- Paragwaj
- Peru
- Portugalia
- Republika Czeska
- Republika Południowej Afryki
- Rolnictwo spoza UE
- Rolnictwo UE
- Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE
- Rosja
- Rumunia
- Samoa
- Słowacja
- Sri Lanka
- Stany Zjednoczone Ameryki
- Tajlandia
- Tanzania
- Togo
- Tunezja
- Turcja
- Uganda
- Ukraina
- Uzbekistan
- Węgry
- Wietnam
- Włochy
- Estonia
- Gruzja
Kraj producenta
BIO
Masz ochotę na grzyby poza sezonem? Grzyby marynowane urozmaicą Twoją dietę niezależnie od pory roku. Mogą być spożywane jako przekąska lub element większego dania. W naszym sklepie znajdziesz przetwory wyprodukowane wyłącznie ze składników ekologicznych - począwszy od grzybów i uzupełniających je warzyw, a skończywszy na occie i przyprawach.
Ekologiczne grzyby marynowane
Przetwory w słoikach potrafią uratować życie! Czasami zaspokajają ogromny apetyt na ulubioną przekąskę, a czasami ratują od pustej lodówki. Grzybki marynowane są uwielbiane przez Polaków, a przecież mogą być zjadane przez cały rok. Możesz podać je na rodzinnym stole lub na imprezie. Pasują do różnego rodzaju mięs, wędlin i jajek - dań obiadowych i zimnych przystawek. Sprawdzają się też jako dodatek do sałatek i sosów.
Marynowane grzyby są dobrym urozmaiceniem, zwłaszcza dla osób na diecie wegańskiej i wegetariańskiej. Nie tylko smakują, ale też zawierają cenne składniki odżywcze. Niektóre z nich mają sporą zawartość białka.